Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

Agenda

Op zaterdag 21 januari 2017 hebben we op de nieuwjaarsreceptie samen het glas geheven en geproost op weer een mooi jaar met vele veilige kilometers en leuke festiviteiten. zie het nieuwsbericht hierover.

De activiteitenkalender 2017 van GSX-R Contact is traditioneel ook weer bekend gemaakt.

Zit weer bomvol als vanouds. De motorbeurs, karten, op de camping in Assen bij de superbike races en volop mooie ritten door en vanaf vele plaatsen verdeelt over het land. Natuurlijk ook weer de snel even naar de Eifelritten  o.l.v. Marc, de 10 jaar jubileum Dolomietentrip in juni met Roel en Frans gaat eind augustus 3 dagen naar de Elzas/Hunsruck uitzetten.