Even de buurt laten schudden... Bij WSB Assen zat de stemming er snel in Voor de Suzuki VIP box opstellen in rijen van drie Blubberrit bedrijfsbezoek Nico Bakker Motorbeurs 2016 Stand op de Motorbeurs Utrecht pff wat is het heet En natuurlijk aan het water tijdens de Duitslandrit met Frans en zo kan het ook vergaan op de beurs Mooi met de clubjassen tijdens de superbike races Elk jaar beginnen we met de Kouwe klauwenrit Onze jaarlijkse vaste trip naar de Dolomieten, Italie. Een drankje, naar elkaars gixxers kijken, over elkaars gixxers praten en snel weer verder!

De club

Voor wie is GSX-R Contact?

Leden van GSX-R Contact hebben een Suzuki tot en met een cilinderinhoud van 1100cc.

De meeste hebben vaak meerdere modellen (gehad) en de GSX-R is voor hen meer dan zo maar een sportieve motorfiets. Je treft bij ritten dan ook de nieuwste en oudere types door elkaar heen.

We rijden zeker sportief en leggen ze graag op een oor, maar wel op een verantwoordelijke manier.

Wij rijden graag en vaak, maar wel veilig.  Dus altijd met goede beschermende kleding. Wheelies en gevaarlijke inhaal manoeuvres daar doen we niet aan.

Activiteiten

Onze activiteitenkalender barst van de door leden georganiseerde ritten; zowel in Nederland als daarbuiten, maar ook dealer- en bedrijfsbezoeken.

GSX-R Contact is er natuurlijk ook online! Twitter en facebook voor de liefhebbers en natuurlijk whattsapp. Op het clubforum kan je 24/7 (on)zinnige informatie uitwisselen, is er informatie te vinden over nieuwe activiteiten en kan je ook alle technische vragen of wijze adviezen kwijt.

Verder hebben exclusieve GSX-R Contact kleding zoals mooie jacks, polo’s en t-shirts.